+32.483.079.302
Reit 282490 Balen

Herstellingen

Heeft u last van een storing of defect aan uw centrale verwarmingsketel? Cvservice Jan Druyts in Balen (Antwerpen) is niet enkel uw vakman voor de installatie en onderhoud van uw centrale verwarming. Ook  voor dringende herstellingen aan uw verwarmingsketel kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van gasketels op aardgas, butaan of propaan. En dit van verschillende merken!

 • Bulex
 • Vaillant
 • Junkers
 • Remeha

De meeste werken zijn snel uitvoerbaar, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de aard van het probleem en de nodige wisselstukken. Het herstellen van verwarmingsketels wordt uitgevoerd in de week vanaf 17:30 en in het weekend op zaterdag vanaf 09:00h.

 

Wat kost dat, mijn verwarmingsketel herstellen?

Cvservice Jan Druyts werkt met een uurtarief voor het herstellen van uw verwarmingsketel.

 • Werkuren: €40/uur
 • Materiaalkosten: afhankelijk van de reparatie
 • Verplaatsingkosten: €30 in een straal van 40km, daarna een meerprijs van €1,36/km. Hierbij wordt natuurlijk de best mogelijke route genomen.

Heeft u graag een exacte prijs? Dan kan u mij altijd telefonisch of via e-mail contacteren.

 

Dringend uw centrale verwarming herstellen? Neem contact op!

Heeft u dringend een ervaren vakman nodig om uw centrale verwarming of verwarmingsketel te herstellen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Cvservice Jan Druyts! Dan bent u zeker van een snelle en kwalitatieve herstelling!

 

1 thought on “Herstellingen

 1. Jan,
  Nog eens bedankt voor je snelle service i.v.m. de verborgen lek. Heb alles zo snel mogelijk doorgestuurd naar de pidpa en kregen na enkele minuten al reactie. Ze hebben alles onmiddellijk aanvaard. Hierdoor hebben we toch het grootste gedeelte van de waterfactuur aan een gunstig tarief gekregen. Bedankt voor jou snelle en heel correcte service.
  groetjes, Jos en Hilde uit Turnhout

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.