Remeha Tzerra M 24/28c Plus | Condenserende gaswandketel met ketelblok in gietaluminium Pn 23.4kW. Combi (verwarming én warmwater) met ingebouwde swwbereiding dmv platenwisselaar; modulerende HEE pomp en ingebouwd expansievat 8 liter

De meest buitengewone evolutie in verwarming… in 5 modules

De Remeha Tzerra is een splinternieuw compact, betaalbaar, energiezuinig condensatieketelconcept, leverbaar in verschillende vermogens. Maar de Tzerra is ook en vooral anders. Klein en licht, en opgebouwd uit slechts 5 hoofdmodules waarin alle belangrijke technologie verregaand is geïntegreerd. Zo gewoon als de ketel er van buiten uitziet, zo buitengewoon is hij van binnen.

De Tzerra is modulair opgebouwd voor een optimale betrouwbaarheid en servicevriendelijkheid. De vijf modules bestaan uit:

  • Ketelmantel met warmtewisselaar
  • Gas/lucht-unit
  • Hydroblok
  • Een simpel te koppelen aansluitbox
  • Een slim, ruimtebesparend expansievat als achterschakeldeel

De Tzerra is een en al vertrouwde Remeha kwaliteit, met o.a. de veelgeprezen gietaluminium warmtewisselaar van de Remeha Calenta. Ook werkt de Tzerra naadloos samen met de Remeha iSense of qSense regelaar, en zorgt door zijn modulerende aansluiting voor optimale prestaties.

De Tzerra meet als basis slechts 55x37x27cm en wordt met zijn 19kg als ultra-licht beschouwd. Door zijn afmetingen is de Tzerra vrijwel overal te installeren. Hij past zo nodig in een kast of hoekje waar hij stilletjes zijn werk kan doen. Verkrijgbaar als combiketel in 28 of 40kW uitvoering