Remeha België: Producten

Remeha Calenta

De meest doordachte verwarmingsketel ooit

De Remeha Calenta: de meest doordachte condenserende verwarmingsketel ooit. Een hypermoderne, nieuw ontwikkelde condenserende gasketel in Combi en Solouitvoering. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor een onbezorgde warmte- en sanitair warm watervoorziening.

Toprendement en prestaties
Het kloppend hart van de Calenta is een unieke, uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium: de Ultra Responsive Heat Exchanger. Deze is door zijn kleine afmetingen in staat zeer snel warmte te leveren. Bij de combi-ketel betekent dit ook snel een grote hoeveelheid sanitair warm water van een stabiele temperatuur. Tests hebben uitgewezen dat de Calenta het hoogste jaargebruiksrendement op sanitair warm water levert van alle ketels in zijn segment.

De ketel is verder voorzien van een modulerende A-label pomp die garant staat voor een laag elektriciteitsverbruik en een hoog rendement over het gehele belastingsbereik. Bovendien behoort stromingsgeluid in de radiatoren hierdoor definitief tot het verleden: het debiet van het CV-water wordt aangepast aan de warmtevraag, met lagere stromingssnelheden –dus geruisloze verwarming– als resultaat.

De voordelen in het kort:

  • Supersnelle, royale levering van sanitair warmwater aan een constante temperatuur
  • Hoog rendement, zowel tijdens verwarmings- als sanitair warm waterbedrijf
  • Compact en fraai modern design
  • Helder LCD-display met blauw backlight en handige instel- en uitleesmogelijkheden
  • Zeer geruisarm
  • Modulerende A-klasse pomp voor energiebesparing en voorkomen van stromingsgeluid
  • Digitale waterdrukuitlezing met ‘bijvul’-melding

 

 

Bron: Remeha België: Producten